Duyuru
10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı (ISCTurkey2017)
19 Ekim 2017 | 08:59

Üniversitesizin desteğiyle bu yıl 10. yapılan "Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı (ISCTurkey 2017)" bu yıl da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu destekleriyle 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Konferans Merkezinde gerçekleştirilecektir. Konferans hakkında detaylı bilgiye www.iscturkey.org web adresinden erişebilirsiniz.

ISCTurkey 2017'nin ana teması “Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ” olarak belirlenmiştir.

Yapay Zeka alanındaki gelişmeler hem siber savunma hem de siber saldırıların niteliğini kökten değiştirmektedir. Konferansta Türkiye'nin yapay zekâ stratejisi, yerli ve milli olarak geliştirilen yapay zekâ uygulamaları ve benzeri konular ele alınacak, çağrılı konuşmacılar, akademik bildirilerin sunulacağı oturumlar ve eğitimler düzenlenecektir.

Akademisyenler ve uygulayıcılar tarafından konferans düzenleme kuruluna iletilecek olan bildiriler, alanında uzman en az üç hakemin görüşlerine başvurularak değerlendirilecektir. Hakem raporları dikkate alınarak, uygun bulunan bildiriler sözlü sunum veya poster sunumu için seçilerek bildiriler kitabında basılacaktır.

Konferansa, kişisel, kurumsal ve ulusal bilgi güvenliği ve siber güvenlik alanında çalışanlar, uzmanlar ve akademisyenler ile kamu kurum ve kuruluşlarındaki ilgililer, bu konulara ilgi duyan ve kendisini geliştirmek isteyenler, savunma teknolojilerinde kriptoloji alanında çalışanlar, ülke güvenliği alanında çalışanlar ve bu konularda hizmet verenler katılmaktadır.

Konferansa katılım her yıl olduğu gibi konuya ilgi duyan herkese açık ve ücretsiz olup Akademik Teşvik kapsamında kabul edilen uluslararası bir konferanstır.

ISCTurkey 2017'ye tüm akademik personelimizin bildirili veya bildirisiz katılımınızı bekleriz.

ISCTurkey 2017 Düzenleme Kurulu

background image