2. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışmasında Gazi Üniversitesi 3’üncü oldu
18 Şubat 2021 | 13:05

Üniversitemiz akademisyenleri başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor. Türk Patent ve Marka Kurumunun düzenlediği ‘2. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışması’nda Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. İbrahim Ülke üçüncü oldu. Türk Patent Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın ev sahipliği yaptığı törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız da katıldı.

“Dinamik Darbe Sönümleyici” adlı projesiyle yedi finalisti geride bırakma başarısı gösteren ve üçüncü olan Arş. Gör. İbrahim Ülke, 10 bin lira para ödülünün de sahibi oldu. İbrahim Ülke’ye ödülü Bakan Mustafa Varank ile Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından takdim edildi. Kazandığı ödülle ilgili açıklama yapan Arş. Gör. İbrahim Ülke, Gazi Üniversitesi adına ödülü kazanmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Haberin ingilizce metni için tıklayınız.