Duyuru
2016-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) Yeni Değerlendirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine ( Son Başvuru Tarihi:21.06.2018)
8 Haziran 2018 | 16:59
TUS – DUS – YDUS
SONUÇLARINA GÖRE ATANACAK ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNE

Atama ve irtibat Sorumlusu            : Şeyda ERDOĞAN
Tel                                                      : 0312 202 24 43
Başvurunun Yapılacağı Adres        : Gazi Üniversitesi Rektörlüğü
                                                             Personel Dairesi Bşk. No: 216
                                                            Teknikokullar / Beşevler / ANKARA

Başvuru Başlayış ve Bitiş Tarihleri :
Yerleştirme Sonucu İlan tarihinden bir iş günü sonra başlamak üzere 10 iş günü içerisinde kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

NOTLAR:
*Başvuru şahsen yapılacaktır.
*İstenilen evrakları eksiksiz getiriniz.
*e-Devlet üzerinden alınan belgelerin karekodlarının okunabilir olmasına dikkat ediniz.

AÇIKTAN ATAMASI YAPILACAK
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNDEN İSTENEN BELGELER

Özgeçmiş (Kendinizi Tanıtan Kısa Cv)
Diploma (Geçici Mezuniyet Belgesi veya İlgili Makama Yazısı da kabul edilir. Belgenin aslı ile bir fotokopisini getiriniz.)
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
İkametgâh Belgesi
Adli Sicil Belgesi
Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü “Devlet veya Özel” Hastanelerden Heyet Raporu)
6 Adet Resim
Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)
Daha önce herhangi bir kamu kurumunda çalışıp ayrılmış olanlar için eski kurumlarından alacakları Onaylı Hizmet Belgesi
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Bilgisayarda tek sayfa olarak doldurunuz.)
TUS/DUS/YDUS Yerleştirme Sonuç Belgesi

YAN DAL için + Uzmanlık Belgesi (Belgenin aslı ile bir fotokopisini getiriniz.)

NAKİL GELECEK
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNDEN İSTENEN BELGELER

Çalışmakta olduğunuz kurumdan alacağınız Görev Yeri Belgesi
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
2 Adet Resim
Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)
TUS/DUS/YDUS Yerleştirme Sonuç Belgesi

YAN DAL için + Uzmanlık Belgesi (Belgenin aslı ile bir fotokopisini getiriniz.)

SAĞLIK BAKANLIĞI KADROSUNDA OLUP
ÜNİVERSİTEMİZDE GÖREVLENDİRİLECEK OLANLARIN DİKKATİNE

Başvuru Sağlık Bakanlığına yapılacaktır.
Görevlendirme Yazısının Tıp/Diş Hekimliği Fakültemize iletildiği bilgisini aldıktan sonra Sağlık Bakanlığındaki görevinizden ayrılışınızı yapınız.
Göreve başladığınızda Üniversitemiz Tıp/Diş Hekimliği Fakültesine Özgeçmiş, diploma örneği, nüfus cüzdanı fotokopisi, TUS/DUS/YDUS yerleştirme sonuç belgesi ve 2 adet resim teslim ediniz. (YAN DAL için + Uzmanlık Belgesi)

YABANCI UYRUKLU KONTENJANI İLE
YERLEŞENLERDEN İSTENEN BELGELER

Özgeçmiş (Kendinizi Tanıtan Kısa Cv)
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Pasaport Fotokopisi)
Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü “Devlet veya Özel” Hastanelerden Heyet Raporu)
2 Adet Resim
TUS/DUS/YDUS Yerleştirme Sonuç Belgesi

Ana dal uzmanlık eğitimi yapmak için Türkiye’deki tıp fakültelerinin birinden mezun olunduğunu gösteren diploma veya yabancı ülkelerdeki tıp fakültelerinin birinden mezun olup YÖK’ten alınmış denklik belgelerinin noter tasdikli örnekleri,

Mesleki konuları izleyebilecek derecede Türkçe bildiklerini ölçmek amacıyla Tıpta Uzmanlık Kurulunun belirleyeceği bir kuruluş tarafından yapılan Türkçe dil bilgisi sınavında başarılı olduklarına dair belgenin aslı veya noter tasdikli örneği (Uzmanlık eğitimine başladıkları tarihten itibaren en geç bir yıl içerisinde sunmak zorundadır. Aksi takdirde bu kişilerin uzmanlık öğrenciliği ile ilişikleri kesilir.)
Türkiye’deki tıp fakültelerinin Türkçe bölümlerinden mezun olanlarda, Türkçe dil bilgisi başarı belgesi aranmaz.

Türkiye'de ikametlerine izin verildiğine dair Emniyet Genel Müdürlüğünden alınmış belgenin noter tasdikli örneği,