2021 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başlıyor
4 Mart 2021 | 10:56

TRT Kurumu, 2015 yılından bu yana ‘Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunmaktadır. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olarak  kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmak bu yarışmanın en önemli hedeflerinden biridir.

Bu doğrultuda her yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasının 2021 başvuru süreci 15 Şubat itibarıyla başlamıştır. Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve Dijital Yayıncılık ana kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yarışma tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacaktır. 2021 yılında yarışmaya iki yeni kategoriler eklenmiştir; “Dijital Video İçerik Formatı” ve “Podcast”.

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Haziran 2021'dir.

Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve öneriyi geleceginiletisimcileri@trt.net.tr adresine iletebilirsiniz.