Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen ve AB tarafından desteklenen  Experience it!

isimli Erasmus+ Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) projesi kapsamında 6 kişi gönderilecektir. Projeye ait genel bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Başvurmak isteyen gençlerin İngilizce hazırlanmış Europass formatındaki özgeçmişlerini ve İngilizce Motivasyon mektuplarını 20 Ocak’ da başlayacak akışlar için

15.01.2017 saat 18.00’e kadar proje@gazi.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Adayların CV’lerinde yer almak istedikleri proje faaliyetlerinin kodunu belirtmeleri zorunludur. Lütfen aşağıdaki notları dikkatlice okuyunuz.

Notlar:

1. Elden yapılan ya da başka bir e-posta adresine gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

2. Ön değerlendirme ve seçimler CV ve Motivasyon mektupları üzerinden yapılacaktır. Sonuçlar kazanan adaylara yine e-posta yoluyla bildirilecektir.

Motivasyon mektubu için bir standart olmayıp CV formatını hazırlamak ve indirmek için aşağıda verilen link yararlanılabilir.

3. Lütfen özgeçmiş ve motivasyon mektubunuzu aynı dosyada birleştirerek pdf formatında ve dosya adı Ad_Soyad.pdf olacak şekilde tek dosya şeklinde gönderiniz.

4. Yurtdışında çıkış ve dönüş tarihleri kesin olmayıp vize, resmi tatil gibi nedenlerden dolayı değişiklikler olabilmektedir.

5. Projeye 18-30 yaş arasında gençler başvurabilmekte olup öğrenci olmaları gerekmemektedir.

6. Yabancı dil bilmek bir zorunluluk olmayıp konuşabilen adaylara avantaj kazandırmaktadır.

Ülke ve Şehir

Süre (Ay)

Gönüllü Sayısı

Proje Teması

Macaristan

Gençlik Aktiviteleri-Sosyal Bilinç

İtalya

Kültür, Eğitim

Yunanistan

Medya İletişimi ve Çevresel Bilinç

CV Hazırlamak için ilgili linkten yararlanılabilir;