Burs - (MBA) İşletme - İtalya

İtalya’daki 

LUISS İşletme Okulu uluslararası MBA programı için burs teklif ediyor. 

Burslar devam etmekte olan yüksek lisans programları için. 

Son başvuru tarihi ise 21 Nisan 2017.

Burs tipleri aşağıdaki gibidir:

 

MBA AdVenture bursu: 27.000 €’luk tüm harç masraflarını kapsamaktadır. LUISS MBA programına kabul edilen adaylar içindir.

MBA uluslararası burs: Bir bursiyerin 27.000€’luk tüm harç masraflarını, iki bursiyerin harç masraflarının yarısını kapsamaktadır (13.500€). İtalyan vatandaşı olmayan ve çok iyi bir GMAT puanına sahip uluslararası adaylar içindir.

Zorlu koşullarda eğitimin geliştirilmesi MBA bursu: 27.000€’luk tüm harç masraflarını kapsamaktadır. LUISS MBA programına kabul edilen, zorlu koşullarda yaşamış ve eğitim görmüş adaylar içindir.

Kadınlar için MBA bursu: Harç masraflarının üçte ikisini karşılayan 18.000€ tutarında bir burstur. Çok iyi bir GMAT puanı ile MBA programına kabul edilen kadın adaylar içindir.

 

Okul Başvuru Şartları

Adayların beş yıldan eski olmamak koşulu ile en az 680 GMAT puanı olmalıdır. Başvuru aşamasında İngilizce ve mantık testleri ile kişisel mülakatlar gerçekleştirilecektir. İngilizce için TOEFL/IELTS ve GMAT/GRE belgeleri opsiyoneldir. Yüksek puana sahip adaylar İngilizce ve mantık testlerinden muaf olabilmek için belgelerini sunmalıdır.

 

Başvurmak için GMAT belgesi ve adayın burs için neden uygun olduğunu açıklayan bir makale, e-posta aracılığıyla gönderilmelidir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

https://www.mba.luiss.edu/costs.php#.Uxb-Cvvxq_J

 

background image