Gazi’de ‘Fetih Gecesi’ Kutlandı
29 Aralık 2016 11:31

Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen ‘Fetih Gecesi’ Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlendi.

15 Temmuz şehit yakınlarının ve gazilerinin katıldığı geceye ilgi büyüktü. 15 Temmuz Kahramanlar Topluluğu'nun da yoğun katılım gösterdiği geceye 700’e yakın davetli iştirak etti. Fetih Gecesi etkinliği 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için saygı duruşuyla başlarken, Mekke’nin fethinin yıldönümü nedeniyle ilahiler okundu.

Buluşmada 15 Temmuz şehitlerinden Cumali Dağ’ın yakını Fatma Çınar bir konuşma yaparak duygularını dile getirirken, 15 Temmuz Külliye Gazisi Enes Alacayaka'da gaziler adına bir konuşma yaptı.

Gecede semazen gösterisiyle konuklar duygu dolu anlar yaşarken, ardından şehitler için Kur’an ve dualar okundu.

Topluluk adına konuşma yapan Emrah Altuntaş, kendilerine bu fırsatı veren Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan ile geceye katılan konuklara teşekkürlerini iletti.

03.01.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği