Duyuru
Gazi Üniversitesi Öğrencilerine Yemek Bursu Vermeye Devam Ediyor
3 Ocak 2018 | 09:08

Üniversitemizin, normal eğitim-öğretim süresi içinde öğrenim gören (artık yılda olmayan), başarılı (Genel not ortalaması en az 2.00) ve maddi desteğe İhtiyacı olan öğrencileri boş kalan yemek bursu kontenjanlarından yararlandırılacaktır. İhtiyacı olan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen evrakları hazırlayıp G. Ü. SKS Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen başvurmaları halinde gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra uygun görülenlerin Jet kartlarına yemek bursu tanımlaması yapılacaktır.

NOT: ( Yemek Bursu Kontenjanla sınırlıdır.)

İstenilen Evraklar:

• 1 Adet Kimlik Fotokopisi
  • 1 Adet Resim
  • 1 Adet Onaylı Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihli)
  • 1 Adet Onaylı  Transkript (Güncel Tarihli)
  • Anne Baba ayrı veya vefat durumunda Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği.Nüfus Kayıt Örneği almak için TIKLAYINIZ.
  • Öğrenci ölüm aylığı alıyor ise gelir belgesi (e-devlet)
  • Güncel tarihli onaylı maaş bordrosu ve barkodlu tescil kaydı (anne, baba)  Barkodlu Tescil Kaydı almak için TIKLAYINIZ. Öğrenci için çalışmadıklarına dair SGK provizyonu ve Barkodlu Tescil Kaydı.SGK Provizyonu almak için  TIKLAYINIZ.
  • Halk Bankası Gazi Üniversitesi yemek kartı(Jet Kart)
  • Gazi Üniversitesi Sosyal Durum Belirleme ve Burs Başvuru Formu