Gazililer İftarda Buluştu
20 Haziran 2017 05:58

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan Ramazan ayı münasebetiyle verdiği iftar programlarında öğretim üyelerimiz ve idari personelimizle bir araya geldi. İftar programında Gazililerle buluşan Rektörümüz, yemeğe katılanlarla sohbet ederken göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tertiplenen iftar programlarında üniversitemiz personelinin şikâyet, öneri ve isteklerini bizzat dinleyen Rektörümüz, benzer birlikteliklerin ilerleyen zamanlarda farklı şekillerde devam edeceğini söyledi.

Üç ayrı günde düzenlenen iftar programlarına katılımın oldukça yüksek olduğu görülürken, üniversite personelimiz böylesi organizasyonlarda bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

20.06.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği