Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin'i Ziyaret Etti
6 Mayıs 2021 | 19:14

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi emekli öğretim üyesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Gazi Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri Temizyürek de eşlik etti. Ziyarette, Üniversitemiz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılabilecek ikili iş birlikleri görüşüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin adına dikilmiş 5 adet fidan sertifikasını takdim etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.