Symposium: Peripheral Nerve Rehabilitation Symposium
9 March 2018 | 12:00

 

 

Değerli Gazililer,
9 Mart 2018 tarihinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 75. Yıl Konferans Salonunda  gerçekleştirilecek olan Periferik Sinir Yaralanmalarında Rehabilitasyon: Güncel Bakış Sempozyumu'na sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
 
Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve El Terapistleri Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleştireceğimiz sempozyumumuz, el rehabilitasyonu alanında geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz bilimsel etkinliklerimizin ilki olacaktır. Alanında deneyimli konuşmacılarla, üst ekstremite periferik sinir yaralanmalarında fizyolojik süreç, cerrahi ve fizyoterapi yaklaşımları gibi temel prensiplerin yanı sıra, yaralanmaların ardından görülen hedef organ değişiklikleri ve rejenerasyona etki eden olası faktörlerle ilgili bilgilerimizi güncellemeyi hedeflemekteyiz.
 
Sempozyum afişi ve bilimsel programı ektedir. Kayıtlar etkinlik günü sempozyum alanında yapılacaktır ve katılım ücretsizdir. Her türlü soru ve sorunlarınız için sempozyum sekreteryası ile iletişime geçebilir veya gazipersir@gmail.com adresine e-mail gönderebilirsiniz.
Katkılarınızla değerlenecek olan sempozyumumuza katılımlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla.
 
Deran OSKAY- Çiğdem ÖKSÜZ
Sempozyum Başkanları
 
Zeynep TUNA
Sempozyum Sekreteri
 
 
background image