Tıp Doktorluğu Diploma Denklik Sınavı ile İlgili Çok Önemli Duyuru ! - 2
25 Aralık 2017 | 13:30

Bir önceki ilanda 25 Aralık 2017 Tarihinde sınava girecek adayların belirlenmesi için yapılacağı belirtilen noter huzurunda kura çekimi,  26 Aralık 2017 Salı günü 14:30'da Dekanlık Binası 6. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Belirlenecek olan 20 asil ve 20 yedek aday 27 Aralık 2017 - 3 Ocak 2018 tarihleri arasında, 1400 TL (KDV Dahil)  sınav ücretini daha sonra belirtilecek olan hesap numarasına yatıracaklardır. Adaylar banka dekontunun bir örneğini son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf  ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Binasında bulunan Fakülte Sekreterliğine 3 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak, yerlerine yedek adaylar çağırılacaktır. Yedek adaylar başvurularını 4 - 10 Ocak 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Sınav başvuruları kabul edilen adayların listesi 11 ocak 2018 tarihinde web sayfamıdan ilan edilecektir. Sınav 24 Ocak 2018 tarihinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi E Blok 9. Kat amfileri ve Klinik Beceri Uygulama odalarında gerçekleştirilecektir.

Tüm adayların sınav ile ilgili olarak Fakültemiz web sayfasından yapılan duyuruları takip etmeleri ve belirtilen tarihlerde başvurularını yapmaları önemle duyurulur.