Duyuru
TÖMER- Yunus Emre Enstitüsü İşbirliği ile Yurt Dışındaki Yabancı Türkologlara Yönelik Sertifika Programına Başladı
2 Ağustos 2016 | 12:31

Gazi Üniversitesi ve Yunus Emre Enstitüsü’nün işbirliğiyle yurt dışındaki yabancı uyruklu Türkoloji mezunlarına yönelik olarak düzenlenecek olan sertifika programının açılışı dün gerçekleştirildi.

01-27 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Türkçe Öğrenim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (TÖMER) gerçekleştirilecek olan 32. Sertifika Programı'nın açılışına Yunus Emre Enstitü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suna Ağıldere katıldı.

13 ülkeden gelen 25 Türkoloğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan sertifika programı kapsamında Ankara, Bursa, Kastamonu ve İstanbul gibi şehirlerde eğitici gezi programları düzenlenecek. Kapanış programında takdim edilecek sertifikalarını alan öğrenciler  27 Ağustos 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Türkçe Bayramı’na katıldıktan sonra Türkiye’ye veda edecekler.

02.08.2016 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği