Duyuru
TRT Yetenek İstihdam Programı
4 Mart 2021 | 10:44

TRT'nin yeni mezunlara ve iş hayatının başında olan gençlere yönelik hazırladığı istihdam programı TRT Yetenek; üniversitelerin lisans bölümlerinden 2021 yılında mezun olacak öğrencileri, 01.01.2018 tarihi itibarıyla lisans mezuniyeti elde edenleri ve medya sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen yetenekli gençleri kapsamaktadır. Toplamda 200 yetenekli genç, TRT Kurumunda  TV ve Radyo İçerik, TV ve Radyo Teknik Fonksiyonlar, Kurumsal Fonksiyonlar, Pazarlama Stratejisi, Dijital Strateji, Dijital İçerik ve Bilgi Teknolojileri olmak üzere 7 farklı çalışma alanında istihdam edilecektir. Bu alanlarla ilgili detaylı bilgilere kariyer.trt.net.tr/yetenek internet adresi üzerinden erişilebilmektedir.Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, 7 aşamalı değerlendirme sürecine katılacaklardır. Değerlendirme süreci; Genel Yetenek ve Yabancı Dil Sınavı, Video Proje Sınavı, Grup Vaka Sınavı, Kişilik Envanteri, İK Mülakatı ve son olarak Birim Mülakatı'ndan oluşmaktadır. Değerlendirme sürecinde Grup Vaka Sınavı aşamasına kadar olan tüm adımlar, çevrim içi şekilde gerçekleşecektir. Böylelikle,  Koronavirüs salgınından izole bir şekilde tüm adaylarTRT Yetenek'e katılabileceklerdir. Adaylar, başvurularını tamamladıktan sonra, TRT Yetenek internet adresi üzerinde yer alan "Giriş" kısmından başvuru bilgilerine erişebilmekte ve sürecini çevrim içi şekilde takip edebilmektedir. Her türlü soru için adaylar, yetenek@trt.net.tr adresine e-posta atarak TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na ulaşabilirler.