Turizm Fakültesi Kariyer Günü Etkinliği
4 Mayıs 2016 | 07:00

 

BASIN BÜLTENİ

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi 2016 Kariyer Günlerinde Turizm sektörünün önde gelen işletmeleri ve profesyonelleri ile öğrencileri buluşturuyor.

Turizm Fakültesinin düzenlediği, Kariyer Günü Etkinlikleri bu yıl “Geleceğin Turizmcileri Sektörle Buluşuyor” teması ile 4 mayıs Çarşamba günü düzenlenecek etkinlikle, sektörün önde gelen konaklama işletmeleri, seyahat acentaları, yiyecek içecek işletmeleri ve rekreasyon işletmeleri ile kamu yararı güden bir çok vakıf, dernek, İŞKUR ve KOSGEB’in katılımı ile gerçekleşiyor.

Nitelikli ve sorumluluk almaya hevesli gençler ile sektör temsilcilerinin bir araya geleceği Kariyer Günü Etkinliklerinde, karşılıklı etkileşimin en üst seviyede olabilmesi için çeşitli interaktif etkinlikler ve sürprizler yer almaktadır. Diğer yandan Fakültenin Gastronomi bölümü tarafından organize edilen çeşitli ikramlarda bulunmaktadır.

Düzenlenecek etkinlikler ile çok sayıda nitelikli öğrenci iş yaşamına adım atmadan önce hem staj uygulamaları hem de yeni bir iş imkanının sağlanmasında başvuru ve özgeçmişlerini şirket ve yöneticileri ile paylaşma fırsatları bulacaklardır. 

background image