Üniversitemiz Futsal Takımından, İzlandalı Rakibine Farklı Tarife
05 Eylül 2019 16:46

Türkiye Futsal Ligi’nin ilk şampiyonu Gazi Üniversitesi Futsal Takımı, 27-30 Ağustos tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde, 10 yıl aradan sonra katılma hakkı kazandığı UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Ön Eleme (D Grubu) müsabakalarında adından övgüyle söz ettirdi.

Futbolcularımız grubundaki son maçında üst tura çıkma şansını elde edemese de, İzlanda temsilcisi Vaengir Jupiters takımını 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başararak övgüleri topladı. Üniversitemiz, ilk torbadan gelen Slovakya temsilcisi Pinerola takımını 4-2 mağlup ederken, ilk kez birinci torbadan gelen bir ekibi yenme başarısıyla iddialı olduğunu gösterdi.

Gazi Üniversitesi Futsal Takımı, sporun Fair-Play ruhuna uygun hareket ederek, gerek maçlarda gerekse müsabakalar dışındaki örnek davranışları ile ev sahibi ekip Omonia Nicosia yetkilileri, UEFA temsilcileri ve hakem gözlemcilerinin takdirini toplayarak Gazili olmanın ayrılacağını gösterdi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.