Üniversitemiz Verimlilik ve Teknoloji 2019 Fuarı’nda
31 Ekim 2019 16:45

Türkiye Verimlilik Vakfı’nın katkılarıyla organize edilen Verimlilik ve Teknoloji 2019 Fuarı’na üniversitemiz de katılıyor.

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen ve 4 gün sürecek olan fuar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan’ın da yer aldığı heyet tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle başladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Üniversitemizin standını da ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Uslan’dan bilgi aldı.

Türkiye’de ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesini, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaştırılmasını ve verimlilik alanında farkındalığın artırılmasını amaçlayan fuar yerli ve yabancı şirketleri ve kuruluşları bir araya getiriyor.

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün başlayan ve 3 Kasım’a kadar sürecek olan fuarda Üniversitemizi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Gazi Teknopark, Fotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eklemeli İmalat Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi , Yaşam Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Eczacılık Fakültesi temsil ediyor.