Üniversitemizde ‘Ağız ve Diş Sağlığı Bilim Şenliği’ - Gazi Üniversitesi
Üniversitemizde ‘Ağız ve Diş Sağlığı Bilim Şenliği’
18 Ekim 2018 16:07

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’nde dekan Prof. Dr. Nurdan Özmeriç Kurtuluş, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla ağız diş sağlığıyla ilgili farkındalığını artırmak adına ‘Ağız ve Diş Sağlığı Bilim Şenliği’ düzenlendi.

Özmeriç Kurtuluş, bilimi toplumun genelinde yaygınlaştırmak ve ağız diş sağlığıyla ilgili farkındalığı artırmak adına bu şenliği düzenlediklerini belirterek, “TÜBİTAK 4007 projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu şenliği ilk kez düzenleyen fakülte biziz. Ağız ve diş sağlığının öncelikle çocuklara ardından da yetişkinlere ne kadar önemli olduğunu anlatmayı hedefledik” ifadelerini kullandı.

Herkese açık olarak gerçekleştirilen şenlikte, diş fırçası gibi ilginç kostümler giyen diş hekimliği öğrencileri, mimiklere uygulamalı ağız sağlığı konusunda bilgilendirme yaptı.

Haberin videosu için tıklayınız.