Üniversitemizde Akademik Veri Yönetim Sistemi Toplantısı Yapıldı
15 Ocak 2021 | 16:36

Üniversitemizde “Gazi Üniversitesi Akademik Veri Yönetim Sistemi”yle ilgili  toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri katıldı. Toplantıda, “Gazi Üniversitesi Akademik Veri Yönetim Sistemi”nde birim yöneticilerinin yetkilendirildiği “Kurumsal Raporlar” bölümü tanıtıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada, Gazi Üniversitesini daha ileriye götürmek için ekip olarak gayret ettiklerini vurguladı. Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizdeki performans verilerine ait kayıpları önlemek ve yapılan çalışmaları kayıt altına almak adına “Gazi Üniversitesi Akademik Veri Yönetim Sistemi”nin devreye alındığını söyledi. 

Kurumsal Raporlar ile birim yöneticileri, birimlerine ait detaylı araştırma raporlarına erişebilecek ve yıllara göre karşılaştırma yapabilecek. Kurumsal Raporlar bölümünde; faaliyet listeleri, araştırmacıların faaliyet sayıları, birimlerin faaliyet sayıları, akademik performans analizi, birim faaliyet ve performans raporu ve araştırmacı bilgi güncelleme kayıtları gibi alt bölümler yer alıyor.

 

 

 

 

 

background image