Üniversitemizden İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize İnternet Desteği
20 Nisan 2020 11:51

Üniversitemiz uzaktan eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerine internet desteği sağlıyor. Üniversitemiz web sayfasında 17 Eylül 2019’da yayımlanan duyurumuza istinaden Sosyal Durum Belirleme Burs ve Kısmi Zamanlı İş Başvuru Formunu doldurarak ihtiyaç sahibi olarak belirlenen ve 2019-2020 öğretim yılında Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığından yemek bursu veya kısmi zamanlı çalışma bursu almaya hak kazanan 1125 öğrencimizin hattına, uzaktan eğitim sürecine katkı için TÜRKTELEKOM, VODAFONE ve TURKCELL operatörlerince 17 Mayıs 2020’ye kadar kullanabilecekleri 8-10 GB internet kotası Üniversitemiz tarafından yüklendi. Bu desteğin uzaktan eğitim dönemi sonuna kadar sürdürülmesi planlanmaktadır.