Uygulama ve Araştırma Merkezleri

Uygulama ve araştırma merkezleri, üniversitede eğitim öğretimin desteklenmesi amacıyla çeşitli alanların uygulama ihtiyacı ve bazı meslek dallarının hazırlık ve destek faaliyetleri için eğitim-öğretim, uygulama ve araştırmaların sürdürüldüğü yükseköğretim kurumudur. Üniversitemiz bünyesinde hizmet sunan uygulama ve araştırma merkezleri şunlardır.

1. Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Gazi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM)
  3. Gazi Üniversitesi Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Araştırma Merkezi
  4. Gazi Üniversitesi Biyomedikal Kalibrasyon ve Araştırma Merkezi (BİYOKAM)