Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe İŞBİLEN DOĞANAY, 10 Haziran 2017 tarihinde vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi aynı gün İstanbul'da defnedilmiştir.

Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve  başsağlığı dileriz.

Mimarlık Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun DEMİREL'in annesi Hatice Pervin ATASOY vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi  13 Haziran 2017 tarihinde ikindi namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allahtan rahmet,  kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Not: Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16.00'da Fakülte önünden otobüs kaldırılacaktır.

Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmakta olan Dr. Yasin ÖZTÜRK vefat etmiştir. Kendisi için, 12.06.2017 Pazartesi günü saat 10.00'da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 75. yıl Konferans Salonu'nda anma töreni düzenlenecektir. Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri  Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa AKTAŞ’ın  babası Ramazan AKTAŞ, 10 Haziran 2017 Cumartesi günü vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 11 Haziran  2017  Pazar günü  Bolu ili Mengen ilçesi Bümük Köyünde öğle namazını müteakip defnedilmiştir.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Teknoloji Fakültesi  Elektrik-Elektronik   Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahir DURSUN’un ablası Süheyla TOPAL, 11 Haziran 2017 Pazar günü vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 12 Haziran  2017  Pazartesi  günü  Çorum ili Osmancık İlçesinde  defnedilecektir.

Merhumeye  Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.