Vefat İlanları

Fakültemiz Moda Tasarımı Bölümü Öğr.Gör.Dr.Saliha ÖZELMAS KAHYA’nın kardeşi Seyfettin ÖZELMAS vefat etmiştir.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Kurucu Öğretim Üyesi ve  Mesleki Yaygın Eğitim Fakültesi eski Dekanlarından  Prof. Dr. H. Örcün BARIŞTA 15 Ağustos 2017 tarihinde vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi  17 Ağustos Perşembe günü Cebeci asri mezarlığı İsmet Özoğul camisinde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir. Merhumeye Allah’ tan rahmet, kederli  ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Not: Cenaze törenine katılmak isteyenler için üniversitemizin tahsis ettiği araç saat 12:30 da rektörlük binası A kapısından hareket edecektir.

Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şennur ŞENEL’in babası Mustafa ŞENEL 12 Ağustos 2017 tarihinde vefat etmiştir.

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Nevhiz Ercan'ın ablası Nazan Sezgin vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü öğle namazına müteakip, kılınan cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Not: Cenaze törenine katılmak isteyenler için üniversitemizin tahsis ettiği araç saat 12:15'te rektörlük binası A kapısından hareket edecektir.

Tusaş - Kazan Meslek Yüksekokulu Personelimiz Muzaffer DEMİR'in Annesi vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Hukuk Müşaviri Dr. Çınar Can Evren'in babası Av. Kayhan Evren vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 06.08.2017 pazar günü Ahmet Efendi Camisinde kılınacak öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.