“Disiplin İşlemleri” Adlı Hizmet İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi
17 Nisan 2024 | 16:39

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Disiplin İşlemleri” adlı hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı A2 Giriş Konferans Salonunda yapılan programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Zühal Dimen, Avukatlar Ayça Sezer ve Sinem Taşkın yer aldı.

Üniversitemizde görev yapan birim amirleri ile birimlerde disiplin işlemleri ile ilgili çalışan personele yönelik olarak yapılan etkinliğe, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, Personel Dairesi Başkanı Fahrettin Ecik, akademik ve idari personel katıldı.

Açılışta söz alan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, 2024 yılında 26'ncı  hizmet içi eğitim programını düzenlemenin büyük gururunu yaşadıklarını ifade etti. Üniversitemiz akademik ve idari personeli arasında hız kesmeden farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini dile getiren İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan Personel Dairesi Başkanı Fahrettin Ecik ise, hizmet içi eğitimleri önemsediklerini söyledi. Bu tür programların akademik ve idari personel arasında çalışma uyumunu arttırdığına ifade eden Personel Dairesi Başkanı Fahrettin Ecik, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Zühal Dimen, Avukatlar Ayça Sezer ve Sinem Taşkın, “Disiplin İşlemleri” adlı sunumu yaptı. Sunumunda disiplinin tanıtımını yapan Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Zühal Dimen, disiplin kavramının kanundaki yerini anlattı.

Birimlerde görev yapan çalışanlar ve amirlerin dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çeken Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Zühal Dimen, personelin tabi olduğu kanunları anlatarak sözlerini tamamladı. 

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. 

-1 -1 -1 -1
background image