Üniversitemizde “GİFY Girişimci İş Fikirleri Yarışması” Düzenlendi
10 Mayıs 2024 | 18:39

Üniversitemiz Eğitim Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi, BTK Akademik ve Üniversitemiz Girişimcilik ve İletişim Topluluğu tarafından “GİFY Girişimci İş Fikirleri Yarışması” gerçekleştirildi. Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda yapılan programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Ünsal katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin de programı düzenleyen öğrencileri tebrik etti. İrfan Keskin, öğrencilerin böyle bir etkinlik düzenlenmesinin oldukça önemli olduğunu ifade etti. Girişimcilik konusuna da değinen İrfan Keskin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak bu konuda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, öğrencilerin sosyal, kültürel ve akademik faaliyetlerle ilgilenmesinin önemine dikkat çekti. Bu bakımdan bu programın oldukça değerli olduğunu belirten Prof. Dr. Yücel Gelişli, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Yücel Gelişli, düzenlenen etkinliğin sadece bir yarışma olarak değerlendirilmemesi gerektiğini ve burada edinilecek deneyimin öğrencilere önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Prof. Dr. Yücel Gelişli’nin konuşmasının ardından sunumlara geçildi. Retinow Sağlık Teknolojileri Kurucu Ortağı Tuğba Haklı, Adapteen Dijital Rehberlik ve Gelişim Platformu Kurucu ve Uzman Psikolojik Danışmanı Meral Baykara, Ankara TEKMER Girişimcilik Programları Direktörü Merve Taşyaran, Fongogo Genel Müdürü Serkan Bağçe, Yeşil Paket Kurucusu Kaan Murat Ayvaz, Mindary Kurucusu Gözde Aydın, Üniversitemiz TEKNOFEST Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, F-RAY Finansal Teknolojileri Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Eray, Bakiyem Shopalm Kurucu Ortağı Selin Nizam ile Teklifim Gelsin Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız sunumlarıyla öğrencilerle bir araya geldiler.

 

 

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image