Üniversitemiz ile MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
25 Mart 2024 | 17:05

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Korkut, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Taşpınar ve Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Eğitim Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Yasin Elçi eşlik etti.

İki kurum arasında iş birliği imkanlarının ele alındığı ziyaret de Üniversitemiz ile MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı. Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Selçuk katıldı. Üniversitemiz Yeni Senato Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, imzalar Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli tarafından atıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Cihad Demirli, Doç. Dr. Hüseyin Kortu, Prof. Dr. Mehmet Taşpınar ve Dr. Yasin Elçi’ye Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

TTKB-1 TTKB-1 TTKB-1 TTKB-1 TTKB-1 TTKB-1
background image