Sporcularımızdan Bilek Güreşi Şampiyonalarında Büyük Başarı
9 Mayıs 2024 | 12:32

Üniversitemiz sporcuları bilek güreşi şampiyonalarında başarıyla gururlandırmaya devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından, 23-25 Nisan 2024 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında takımımız, 29 takım arasından üçüncülüğü elde etti.

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında +90 kg sağ ve sol bilekte Recep Yusuf Gümüş ise iki altın madalyanın sahibi oldu. Başarılı sporcumuz 2-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Slovakya’nın Bratislava şehrinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında 23 yaş altı +90 sikletinde sol bilekte 3. ve sağ bilekte ise 2. olarak bayrağımızı kürsüye taşıdı.

Sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

-1 -1 -1