Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Uygulamalı Bilimler Fakültesini Ziyaret Etti
18 Eylül 2024 | 18:32

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ın Üniversitemiz akademik birimlerine yönelik ziyaretleri devam ediyor. Prof. Dr. Uğur Ünal, Fakülte ziyaretleri kapsamında Uygulamalı Bilimler Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Barış Kınacı ile öğretim elemanları karşıladı. Dekan Prof. Dr. Kınacı, Üniversitemiz heyetine Fakülte ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesinin çok sıcak aile ilişkilerinin olduğu bir fakülte olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ünal, bu durumun aynı şekilde süreceğine olan inancını dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Prof. Dr. Barış Kınacı’ya ve öğretim elemanlarına yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, derslikleri ve laboratuvarları inceledi. Prof. Dr. Ünal, Fakültede çalışan idari personelle de sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi ziyareti, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image