Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Türkçe Öğrenim Uygulama ve Araştırma Merkezini Ziyaret Etti
18 Eylül 2024 | 18:49

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Üniversitemiz akademik birimlerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Uygulamalı Bilimler Fakültesinin ardından Türkçe Öğrenim Uygulama ve Araştırma Merkezini (TÖMER) ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Merkez Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt karşıladı. Prof. Dr. Kurt, Üniversitemiz heyetine TÖMER ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TÖMER’de derslikleri gezen Prof. Dr. Uğur Ünal, Merkez tarafından hazırlanan yayınları da inceledi. Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, Merkezde çalışan idari personelle de sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

-1 -1 -1 -1 -1