Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Spor Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti
18 Eylül 2024 | 19:12

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ın Üniversitemiz akademik birimlerine yönelik ziyaretleri devam ediyor. Prof. Dr. Uğur Ünal, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında son olarak Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'ı; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Cicioğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zafer Çimen ve Doç. Dr. Sezen Çimen Polat, Fakülte Sekreteri Ali Aras ile öğretim elemanları karşıladı. Dekan Prof. Dr. Cicioğlu, Üniversitemiz heyetine Fakülte hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinin köklü bir fakülte olduğunu söyledi. Türkiye’de uzun yıllar spor alanında yüksekokul ya da fakülte eğitimi alınmak istendiğinde akla ilk olarak Gazi Beden’in geldiğini hatırlatan Prof. Dr. Ünal, “Biz bir bayrak yarışı içindeyiz. El ele vererek, Üniversitemizin çıtasını yükseltmeliyiz. Üniversitemizi nasıl daha iyiye ulaştırırız çabası içinde olmalıyız” dedi.

Ziyaret sonrası Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, derslikleri, okçuluk sahasını, fitness salonunu, yüzme havuzunu, antrenman salonunu ve hentbol salonunu inceledi. Prof. Dr. Ünal, Fakültede çalışan idari personelle de sohbet ederek, görüş ve önerilerini dinledi.

Spor Bilimleri Fakültesi ziyareti, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1 -1 fotoğraf-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image