Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarını Ziyaret Etti
19 Eylül 2024 | 17:00

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarını ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Genel Müdür Vacide Kutay, Prof. Dr. Uğur Ünal'a Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının eğitim öğretim programları ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı için planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin devamında Okulu gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal; öğretmenler, idari personel ve öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1 kolej ziyaret-1