Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Mimarlık Fakültesini Ziyaret Etti
19 Eylül 2024 | 17:07

Akademik Birim ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Mimarlık Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Prof. Dr. Uğur Ünal ve Heyetini karşılayan Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülkü Duman, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeynep Aslı Gürel ve Fakülte öğretim üyeleri, Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Fakülte hakkında bilgilendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, Türkiye'nin en başarılı Mimarlık Fakültelerinden biri olan Gazi Mimarlık'ın başarılarını yakından takip ettiğini belirterek bu başarılara yenilerinin ekleneceğine olan inancını dile getirdi.

Ziyaretin devamında Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, akademik ve idari personelle sohbet etti.

fotoğraf-1 fotoğraf-1