Akademik Birim Ziyaretleri Kapsamında Mühendislik Fakültesi Ziyareti
19 Eylül 2024 | 17:30

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Mühendislik Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Prof. Dr. Serdar Polat ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Prof. Dr. Uğur Ünal ve Heyetini karşılayan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Akkurt, Dekan Yardımcıları; Doç. Dr. Hakan Çerçioğlu, Doç. Dr. Müjgan Okur ve Fakülte öğretim üyeleri, Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Fakülte hakkında bilgilendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, bünyesinde bulunan 7 mühendislik bölümü ve bu bölümlere bağlı %100 ve %30 İngilizce lisans programlarıyla ÖSYS'de (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi) ülkemizin en çok tercih edilen mühendislik fakültelerinden biri olan Gazi Mühendislik'in,  MÜDEK ve ENAEE tarafından akredite edilen programlarının başarılarını tebrik etti.

Ziyaretin devamında Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Ünal, akademik ve idari personelle görüştü ve öğrencilerle sohbet etti.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1
background image