Birim Toplumsal Katkı Ekipleri Toplantısı Gerçekleştirildi
17 Ekim 2024 | 13:10

Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından 17 Ekim 2024 tarihinde, Birim Toplumsal Katkı Ekiplerinin katıldığı çevrim içi bir toplantı düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, kalite politikası gereği çalışmaların bütüncül ve katılımcı bir yaklaşımla yürütülmesi amacıyla akademik ve idari tüm birimlerimizde kurul ve komisyonlara bağlı birim yapılanmalarının oluşturulduğunu söyledi. Düzenlenen bu toplantıyla Üniversitemizde yürütülen toplumsal katkı süreçleri, faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve ilk kez geçen sene uygulamaya başlattıkları sosyal transkript uygulaması ile ilgili bilgilendirme yapmayı amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Candan, toplantı kapsamında aynı zamanda YÖKAK kalite süreçleri hakkında birim toplumsal katkı ekiplerine düşen görevler ve roller, gelecek planları üzerinde duracaklarını vurguladı. Toplantının verimli geçmesini dileyen Prof. Dr. Selami Candan, konuşmasını toplantıya katılan birim toplumsal katkı ekiplerine teşekkür ederek tamamladı. 

Prof. Dr. Selami Candan’ın konuşmasının ardından Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör’ün yaptığı bilgilendirme sunumuna geçildi.  Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör konuşmasında; Üniversitemizin toplumsal katkı politikası ve öncelikli alanlar, iş akışları ve süreçler, Toplumsal Katkı Komisyonu ve görevleri, sosyal sorumluluk projeleri, sosyal transkript, kalite sürecinde toplumsal katkı ekiplerinin önemi ve rolü hakkında bilgi verdi. Toplantı, soru cevap bölümü ile sona erdi.

tk-1 tk-1 tk-1 tk-1 tk-1
background image