Üniversitemiz, Öğrenme Gelişim Eğitim ve Uygulama Merkezi (ÖGEM) tarafından düzenlenen "Otizm Spektrum Bozukluğunda Alternatif İletişim Yöntemleri Konferansı" Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferansın açılış konuşmasını, Gazi ÖGEM Müdürü Prof. Dr. Rüya Özmen yaptı. Prof. Dr. Özmen, konferansın düzenlenmesinde emeği geçen Gazi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümüne ve Gazi Üniversitesi Engelsiz Eğitim Topluluğuna ve konferansın konuşmacıları, Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Onur Kurt ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Derya Genç Tosun'a katılımları için teşekkürlerini sundu.
Konferans, Prof. Dr. Onur Kurt'un "OSB Olan Bireyler için Alternatif ve Destekleyici İletişim" ve Doç. Dr. Derya Genç Tosun'un "Alternatif ve Destekleyici İletişim Araştırmalarına İlişkin Güncel Durum ve Gereksinimler" adlı sunumlarını takiben gerçekleşen soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
“Uluslararası Yayın Teşvik Ödülleri” Sahiplerini Buldu
Üniversitemiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Hizmet İçi Eğitim Programı: "Kamuda Etik"
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mezunlarını Uğurladı
Gazi Kimya Bilim ve Sanayi Buluşması Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde 15. Hemşirelik Fakülteleri Dekanlar Konseyi Gerçekleştirildi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.